Groenbureau VelvetGreen is een onafhankelijk ontwerp- en adviesbureau voor tuin en landschap in zowel de particuliere als de zakelijke markt. Ruime ervaring en kennis in het vakgebied liggen daaraan ten grondslag. Het Groenbureau kan worden ingeschakeld voor advies en ontwerpoplossingen voor elke soort groen; van de kleinste voortuin tot de landschapstuin.

Zodra een enkelvoudig advies wellicht ontoereikend is, kun je het Groenbureau inschakelen als tuincoach, middels duidelijke afspraken en volgens een goed plan. Op de desbetreffende pagina krijg je hierover nadere uitleg.

De bron van creativiteit voor de ontwerpen ligt voor het Groenbureau VelvetGreen in Engeland. Het land van Capability Brown (landschapstuinen), Gertrude Jekyll en Vita Sackville-West (bordertuinen), waarbij Sissinghurst Castle and Garden (Kent) een zeer waardevolle inspiratiebron vormt.

Maar VelvetGreen als naam heeft toch vooral zijn oorzaak in Ian Anderson's Jethro Tull, met het nummer Velvet Green op het album Songs from the Woods (1977). Een grote liefde voor de natuur, goede muziek en prachtige teksten met een dikke knipoog..


Walking on velvet green...